Muotipäivät

FU Event yrityksille

FU Event mahdollistaa yrityksille laajan näkyvyyden ja markkinoinnin Suomen suurimmissa tyyli- ja muotitapahtumissa. Tapahtumat ovat yhteistyössä tehtyjä messutapahtumia sekä omatuotantona toteutettuja muodin ja tyylin teemapäiviä. Fashion Unitilla on pitkäaikainen kokemus tapahtumajärjestäjänä. Toiminta ammattitaitoisten yhteistyötahojen kanssa takaa onnistuneen tapahtuman.

Tiedustelut info@fashionunit.fi 

MUOTIPÄIVÄT by fashion unit

Fashion Unit on tehnyt menestyksekästä yrittäjyyden uraa Muotipäivien tiimoilta jo kymmenen vuoden ajan! Huikeat muotinäytökset, tanssiesitykset ja ohjelmanumerot keskustan ytimessä ovat esitelleet kuluttajille kauden trendiuutuudet, vinkkejä omaan tyyliin ja hyvinvointiin sekä tietoa oman kaupungin yrityksistä ja tarjonnasta!

Vuosittainen kaupunkitapahtuma on järjestetty vuodesta 2006 lähtien. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomen, viimeisimpänä Jyväskylässä, Helsingissä, Lahdessa, Kuopiossa ja Tampereella. Tapahtumat ovat kaksipäiväisiä muodin suurtapahtumia. Jatkossa Muotipäivät -muotinäytöstapahtumat nähdään yhä useammassa kaupungissa!

Tapahtumasta on muodostunut näyttävä ja elävöittävä kokonaisuus. Muotipäivillä shoppaillaan huipputarjousten saattelemana, seurataan näyttäviä kauden trendejä esitteleviä muotinäytöksiä ja kuullaan asiantuntijaluentoja kauneuteen, tyyliin ja hyvinvointiin liittyen. Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Kaupungin, Yrittäjien ja lukuisien yritysten ja toimijoiden kanssa. 

Teemana tapahtumissa ovat itsensä kehittäminen, persoonallisen tyylin vahvistaminen sekä henkilökohtaisten vahvuuksien korostaminen. Muodintäyteinen suurtapahtuma inspiroituu eri maiden suureleisyydestä, rohkeudesta sekä kauden trendien esittelystä. Luvassa siis luksusta, kontrasteja sekä raikkaita vaikutteita! Tervetuloa kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä kanssamme!

Varaa paikkasi nyt!

Mikäli tahdot yrityksesi näkyvän Suomen suurimmassa tyyli- ja muotitapahtumassa, ota yhteyttä info@fashionunit.fi

Ilmoittaudu malliksi tapahtumiin