Malli- ja esiintyjäpankki

Fashion Unitin malli- ja esiintyjäpankista löytyy yli 200 eri-ikäistä ammattitaitoista mallia ja esiintyjää niin tapahtumiin ja edustustehtäviin kuin näytöksiin ja kuvauksiin. Fashion Unitin mallien ja esiintyjien monipuolinen osaaminen perustuu My Style by Fashion Unit -valmennuksiin ja jatkuvaan ammattitaidon ylläpitämiseen. Näytösmallien lisäksi Fashion Unitin malleihin lukeutuu loistavia mainosmalleja.

Näytökset suunnitellaan yhdessä mallien ja Fashion Unitin kanssa. Osaavat persoonat esiintyvät maahantuontinäytöksissä, kauppakeskusnäytöksissä, muotinäytöksissä, show-näytöksessä, sekä asiakastilaisuuksissa. Näytösten sisällöt voidaan toteuttaa myös asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.

Models and performers

In the Fashion Unit model and performer bank you find over 200 different kinds of models and performers for any kind of event, fashion show or photo shoot.The Fashion Units models and performers skills are based on My Style by Fashion Unit -coaching and also on continuing re-training. In addition to runway models, Fashion Unit also offers you plenty of commercial models. 

Näytetään 1–16 / 287 tuloksesta