“Vuodelle 2014 valikoitui kuuma ja rohkea Dubai. Eikä suotta, nimittäin Dubaissa käytyäni havahduin kontrastien, värikylläisyyden ja kauniiden asioiden yhdistelemisestä muodin ja tyylin maailmassa. Arabi-henkisyydessä kiehtoo salaperäisyys, glamour sekä selkeys.”
– Johanna Soilu, toimitusjohtaja, Fashion Unit Oy

Fiilistelyä kevään Muotipäiviltä Helsingistä – kuvat nyt Flickr:ssä! Käy ihailemassa ja tunnelmoimassa upeaa Dubai–henkistä näytöstä!

Itämaista tunnelmaa luvassa jatkossakin, kun Jyväskylän keskustan valtaa 29.-30.8.2014 Muotipäivät! Dubain aistikkuus ja ylellisyys tuovat mukanaan mitä mahtavampia asukokonaisuuksia ja esityksiä! Syksyn Muotipäivillä 2014 nähdään mukana vaikuttajahenkilöitä, sekä uutuutena hevoskulkue ja itämaista tanssia, unohtamatta upeita näytöksiä ja oheisohjelmaa! Muotinäytös lupaa räjähtävää tunnelmaa, kuumia tunteita ja ennennäkemättömän kokemuksen, millaista Jyväskylässä ei ole aikaisemmin nähty.

Seuraavat My Style valmennukset alkavat syksyllä 2014 Jyväskylässä, Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä!

Ilmoittautuminen syksyn My Style valmennuksiin on nyt käynnissä! Fashion Unit tarvitsee tiimiinsä kaiken ikäisiä ja kokoisia miehiä, naisia ja lapsia luomaan yhdessä upeita hetkiä tyylin ja muodin parissa! Ehkä juuri sinä olet etsimämme uusi persoona vahvistamaan joukkoamme! Tarjoamme innostavan ympäristön, asiantuntevat kouluttajat ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen. Yhdessä löydämme sekä sisäiset että ulkoiset voimavaramme!

UUDET UPEAT NETTISIVUT AVATAAN PIAN! Fashion Unit kehittää toimintaansa jatkuvasti ja myös uudet raikkaat nettisivut avataan heinäkuun lopussa, käythän kurkistamassa!