Yrityksille Fashion Unit tarjoaa uuden ja tehokkaan tavan tuoda yrityksen ja sen henkilökunnan vahvuudet esille. Fashion Unit järjestää yritysten henkilökunnille esiintymisvalmennuksia ja virkistäviä tyyli-iltoja. Esiintymis- ja tyylipäivä tarjoaa uuden mahdollisuuden tuoda esiin työyhteisön yhteiset voimavarat. Lisäksi Fashion Unitin esiintymis- ja tyylipäivät rakentavat itsevarmuuden kautta sisäistä ja ulkoista kauneutta, luoden eheän minäkuvan. Fashion Unit tarjoaa myös pukeutumisen ammattilaisten vinkkejä persoonallisen tyylin luomiseen.

Yritysten omiin tilaisuuksiin, kuten asiakasiltoihin Fashion Unit tuo monipuolista ja ammattitaidolla toteutettua ohjelmasisältöä: Korkokenkä- ja stailauskoulua, asiantuntijoiden vierailuja ja valokuvausta sekä showkokonaisuuksia tanssiesityksineen ja muotinäytöksineen sekä osaavat illan emännät ja juontajat.

Jo viiden vuoden ajan järjestetyt My Style -valmennukset antavat avaimet sisäisen ja ulkoisen kauneuden ylläpitämiseen, esiintymistaitojen kehittämiseen ja itsevarmuuden vahvistamiseen. My Style -valmennukset mahdollistavat elämän muutoksen yhdessä uusien mielenkiintoisten ihmisten kanssa.

Yrityksenne My Style -valmennuksista annamme mielellämme lisätietoa ja tarjouksen juuri teidän tarpeisiinne. Kysy lisää Fashion Unitin Johannalta tai Anniinalta, info@fashionunit.fi.

My Style by Fashion Unit -valmennukset alkavat seuraavan kerran helmi-maaliskuussa 2013!

My Style -valmennuksiin on rajallinen määrä paikkoja, joten varmistathan omasi pian! info@fashionunit.fi

Kevään 2013 My Style -valmennukset (8h/15h) alkavat seuraavasti:

Ke 13.2.2013 Jyväskylä: Lapsi-, Tyyli- ja Mallivalmennus

Ma 4.3.2013 Lahti: Lapsi-, Tyyli- ja Mallivalmennus

Ti 5.3.2013 Helsinki: Lapsi-, Tyyli- ja Mallivalmennus