Maaliskuun alussa Fashion Unit muutti uusiin tiloihin osoitteeseen Tapionkatu 4 B 14. Vaikka rakennus pysyi samana, niin nykyään tilat ovat helpommin tavoitettavissa katutasossa. Toimitilan valoisuus hurmaa ensi hetkistä lähtien ja puitteet ovat erinomaiset myös Mallivalmennuksille.

Valokuvauksen ammattilaiset, Emmi Virtanen By Emmi:stä, Pasi Hakala Studio Varjosta sekä Iida Liimatainen luotsaavat tiloissa studiota. Heidän lisäksi Fashion Unitin tiloissa toimivat myös vyöhyketerapeutti Anne Vartiainen sekä kosmetiikan ammattilainen Eira Björlund.

Upeita tapahtumia on tiedossa myöhemmin vuonna 2017, kun Muotipäivät ottavat Jyväskylän keskustan haltuun syyskuussa. Muodin huipputapahtumassa juhlistetaan 100-vuotista Suomea ja ohjelma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Muotipäivien jälkeen päästään nauttimaan uudesta tapahtumasta, kun Fashion Unit järjestää yhdessä kumppaneidensa kanssa Hygge 2017 -lifestyletapahtuman Jyväskylän Paviljongissa. Tervetuloa mukaan kokemaan uusia elämyksiä Fashion Unitin kanssa!