Fashion Unitin perustajalle Johanna Soilulle ojennettiin lauantaina 11.4. Forssassa järjestetyillä Valtakunnallisilla Yrittäjänaispäivillä vuoden 2015 nuorelle yrittäjänaiselle myönnetty Kultainen Oras – kannustuspalkinto! Kultainen Oras –kannustuspalkinto jaetaan joka toinen vuosi ja kriteerien mukaan sen voittaneen yrittäjän tulee osoittaa toiminnassaan erityistä rohkeutta, omaperäisyyttä, ennakkoluulottomuutta ja innovatiivisuutta. Näiden kriteerien pohjalta Suomen Yrittäjänaisten ja LähiTapiola -ryhmän yhteinen raati valitsi Johannan voittajaksi erittäin tasokkaiden hakijoiden joukosta. Kultainen Oras –palkinnon luovutti LähtiTapiolan myyntijohtaja Pasi Aakula. Paikalla tapahtumassa oli noin 200 yrittäjänaista ja llan juhlapuhujana oli pääministeri Alexander Stubb.

Fashion Unit ja sen perustaja Johanna valikoitui palkinnon voittajaksi, sillä yrityksen toiminta vastaa valintakriteerejä. Fashion Unit on ainutlaatuinen tyylin ja muodin edelläkävijä yritys, jonka toiminnan perustana ovat sen vahvat arvot, joiden pohjalta jatkamme toimintaamme myös jatkossa. “Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut positiivisesti” – on ajatus, joka näkyy kaikessa tekemisessämme ja ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme kannustaa kaikkia yhteistyöhön ja itsensä kehitykseen. Mahdollisuuden itsensä haastamiselle tarjoaakin Fashion Unitin tarjoamat kattavat palvelut, kuten suuret tapahtumatuotannot sekä monipuoliset My Style -valmennukset, joiden ideana on tukea ja auttaa niin yrityksiä kuin tavallisia ihmisiä itsensä haastamisessa sekä oman minäkuvan ja tyylin rakentamisessa.

Vuoden nuori yrittäjänainen -tunnustus ja kannustuspalkinto tuli positiivisena yllätyksenä ja se kannustaa FU:n toiminnan kasvattamiseen ja rohkaisee seuraavan askeleen ottamiseen. Tulevaisuudessa FU nähdäänkin alati kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä. Suunnitelmissa onkin toiminnan laajentaminen sekä kansainvälistyminen.

Suuri kiitos Yrittäjänaiset tästä huomionosoituksesta! Kiitos myös kaikille matkan varrella mukana olleille, loistavalle FU tiimille, asiakkaillemme, kumppaneillemme, tukijoukoille, sekä rakkaille perheenjäsenille! Tästä on hyvä jatkaa matkaa yhdessä, haastamalla itsemme tekemään entistä upeampia, näyttävämpiä ja suurempia tapahtumakokonaisuuksia!