Malliksi Fashion Unitille -valmennus startataan VANTAALLA Sokos Hotel Flamingossa. Ensimmäiset valmennuspäivät ovat la-su 27.-28.10.2018. Valmennuskokonaisuus järjestetään kahtena viikonloppuna. Mallivalmennus sisältää mm. asiantuntijaluentoja ja esiintymisharjoituksia, joiden tarkoituksena on tutustuttaa valmennettavat malli- ja muotimaailmaan, ajankohtaisiin tyylivinkkeihin sekä ennen kaikkea itseensä ja oman tyylinsä löytämiseen ja vahvistamiseen. Mallivalmennus valmentaa mallin työhön. Kaikki valmennukset huipentuvat Päätöstilaisuuteen ja todistusten jakoon!

Kokemuksia My Style -valmennuksista:
”Kiitos ihanan kannustavasta valmennuksesta! Olen saanut juurikin sitä kaipaamaani vaihtelua arkeen ja ikimuistoisia kokemuksia itsensä haastamisen sekä kehittämisen merkeissä. Sekä uusia ihania ihmisiä ja kokemuksia!” Niina 33v.

”Toivottavasti päästään pian muotinäytöksissä näkemään ja siten oppimaani käyttämään. Nöyrin mielin mutta itsetunto kohdallaan, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan.”
Janita 17v.

”Fashion Unitin myötä olen ymmärtänyt, että kauneus lähtee sisältä päin. Positiivisella elämänasenteella voi luoda iloa ja valoa ympärilleen.” Sirpa 57v.

Hae mukaan My Style -valmennukseen Vantaalle, info@fashionunit.fi!