Muoti- ja Kauneusosastolla sijaitsee Fashion Unitin tuottama Kauneus ja Hyvinvointi FU Corner, jossa kävijät pääsevät rentoutumaan ammattilaisten tehdessä erilaisia hoitoja, pikaehostuksia sekä luoden uusia lookeja. FU Cornerin kävijöille tarjotaan niin minimanikyyrejä, käsihoitoja, vyöhyketerapian sekä radiofrekvenssin näytehoitoja kuin yllätysohjelmanumeroitakin.

Fashion Unitin tuottamat muotinäytökset inspiroivat kävijöitä tuoden syksyn trendit catwalkille sekä Fall Fashion Trends 2017 -näytöksessä lanseerataan vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäen vaatemallisto, Tommi Soidinmäki Production. Muotinäytökset nähtävissä sekä lauantaina että sunnuntaina klo 11.30 ja 14.30.

Yhdessä Sauna from Finlandin kanssa toteutettu Hygge2017: Suomi pukeutuu ja Pukeutumisen aikakaudet -näytös kuljettaa läpi Suomi-muodin vuosikymmenten sekä esittelee pehmeitä uutuuksia saunamuodin saralta sekä designtuotteita.
Luvassa pehmeyttä ja lämpöä, entisajan glamouria, pientä flirttiä sekä upeita tanssiesityksiä. Näytökset nähtävissä lauantaina 30.9. klo 13.30 ja sunnuntaina 1.10. klo 12.30.

Ruoka, Viini ja Olut alueesta pääsee nauttimaan 29.9.-30.10. Luvassa kauden uusia ruoka- ja makuelämyksiä. Löydä omat reseptisi hyggeilyyn.

Saunominen ja kotoilu ovat hyggeä parhaimmillaan. Rentoutuminen ja sisäinen sekä ulkoinen hyvinvointi ovat iso osa tapahtuman tarjontaa. Saunaelämys, kotoilu, sekä hyvinvointi -osastoilla juontajana toimii Saija Palin. Tapahtumassa mukana myös Hyggeilyn isä, kirjailija Meik Wiking, joka on julkaissut toisen kirjansa Lykke. Meik mukana messuilla la 30.9.!

Tarkemman ohjelman näet täältä www.hygge2017.fi/ohjelma/.