Kevään 2019 valmennukset starttaavat jälleen maaliskuussa 16.3. Jyväskylässä. Fashion Unit tarjoaa kahta erilaista valmennuskokonaisuutta, Malliksi Fashion Unitille?- ja Omaan tyyliin!

Malliksi Fashion Unitille? -valmennuskokonaisuus tarjoaa valmiudet toimia mallina Fashion Unitilla, sekä tarjoaa apua ja vahvistusta omien parhaiden puolien, sekä itsevarmuuden löytämiseen.

Omaan tyyliin! -valmennuskokonaisuus tarjoaa vinkit oman tyylin löytämiseen ja vahvistamiseen. Esiintymisharjoitukset tuovat varmuutta esiintymiseen ja itsensä ilmaisuun.

Alla kommentteja Fashion Unitin valmennuksessa käyneiltä:

”Fashion Unitin mallivalmennus oli minulle ponnahduslauta pitkäaikaisen unelman toteutumiseen. Valmennus kasvatti huomattavasti itsevarmuuttani ja antoi tarvittavat taidot toimia mallin työssä. Fashion Unit on ollut vuosien varrella minulle kuin toinen perhe, jonka kanssa kasvetaan, kehitytään ja nauretaan. Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut – positiivisesti!”

“Enpä olisi arvannut, mitä kaikkea My Style by Fashion Unit tuo tullessaan. Valmennuksessa sukelsin oman tyylini lähteille, itsetuntemukseen ja hyvinvointiin. Valmennuksen myötä rohkaistuin malliksi muotinäytöksiin ja löysin näytöksien kiehtovan maailman, jossa jokainen antaa parhaansa ja ylittää itsensä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Olen ylpeä siitä, että voin toimia mukana Fashion Unitissa.”

Mukaan kevään 2019 valmennuksiin mahtuu vielä! Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan valmennukseen info@fashionunit.fi!