Hygge 2017 -tapahtuma nähtiin 29.9.-1.10. Jyväskylässä ensimmäistä kertaa!
Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Jyväskylän Messujen ja Sauna from Finlandin kanssa. Tapahtumassa kantavina teemoina olivat sisäinen ja ulkoinen kauneus, muoti, saunaelämys, viini, olut ja ruoka sekä hyvinvointi. Hygge 2017 -tapahtuma on onnistuneesti takanapäin – messuhalleissa päästiin kokemaan täysin uudenlainen elämystapahtuma! 

KIITOS vuoden 2017 tapahtuman mahdollistajille ja mukana olleille yrityksille, Fashion Unitin malleille, Dj Antti Kotirannalle ja Leena Sarvelle, sekä meikkitaiteilija Ilkka Ruotsalaiselle. Kiitos mallien meikeistä Pirjo Saari, Kauneuskeskus Lumicci sekä RipsiBar. Kiitos mallien kampauksista Tia Kakkola, Fashion Unit, sekä Meikkitaiteilija Nina Piippanen. Kiitos panoksestanne muotinäytöksissä Tommi Soidinmäki ja Iina Naumanen. Kiitos ystävät ja tukijoukot, kokonaisuudessaan upea ja onnistunut tapahtuma. Kiitos tapahtumataltionnista Valokuvaaja Pasi Hakala / Studio Varjo. 

Tapahtuman muotinäytökset toteutettiin Fashion Unitin arvojen mukaisesti yhdessä ja sydämellä! Näytökset nähtiin Suomen suurimmalla catwalkilla, joka oli huikeat 25 metriä pitkä! FU Cornerissa nautittiin hemmottelusta hieronnan, pikameikkien ja kampauksien merkeissä. Kiitos FU Cornerissa mukana olleille yhteistyökumppaneille! 

Kiitos Jyväskylän Messuille, tekniikalle ja avustajille, isoin kiitos tapahtumakävijöille!