Muotipäivät by Fashion Unit viettää juhlavuottaan! Huikeat muotinäytökset, tanssiesitykset ja ohjelmanumerot keskustan ytimessä ovat elävöittäneet kaupunkikeskustoja jo kymmenen vuoden ajan. Juhlavuoden kunniaksi tapahtumakokonaisuus nähdään sekä keväällä 15.-16.5. että syksyllä 28.-29.8. yhä suurempana, monipuolisempana ja inspiroivampana. Vuosi 2015 sisältää satumaisuutta, tulista tunnelmaa ja muodin huumaa – juhlavuotta inspiroi lumoava Islanti!

Tapahtuma on saanut alkunsa neljän opiskelijatytön villistä ideasta tuoda muotinäytös keskelle kaupunkia. Tästä nelikosta tapahtumaa toteuttaa edelleen Fashion Unitin perustaja ja omistaja Johanna Soilu, joka on palkittu rohkeasta ja määrätietoisesta tekemisestään niin Jyväskylän vuoden 2011 Yrittäjä kun Kultainen Oras 2015 -palkinnolla, joka jaettiin nuorelle yrittäjänaiselle.

Muotipäivät -tapahtuma saa vaikutteita eri maiden ja kaupunkien inspiroimana. Tapahtuma onkin nähty perinteisten muodin suurkaupunkien New Yorkin, Pariisin, Lontoon ja Milanon lisäksi muun muassa Dubai-teemaisena.
Muotipäivät -tapahtumia on järjestetty vuosien varrella Jyväskylän lisäksi Helsingissä, Tampereella, Lahdessa ja Kuopiossa. Muotipäivät -tapahtumasta onkin kymmenen vuoden aikana kasvanut laajalti tunnettu tapahtumakokonaisuus kaupunkikeskustoihin.

Muotipäivät -tapahtuma on alusta asti elävöittänyt kaupunkikeskustoja ja keskustan liike-elämää, sekä tuonut kivijalkamyymälät ja palvelut kuluttajien tietoisuuteen. Upeat puitteet ja monipuolinen ohjelmatarjonta tarjoavat kuluttajille ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen elämystapahtuman, jonka aikana kävijämäärä keskustassa tuplataan tai jopa triplataan.

Edelläkävijyyttä

Fashion Unit on ainutlaatuinen tyylin- ja muodin edelläkävijä. Fashion Unitin businesskonsepti sisältää kolme eri toiminta-aluetta: Coaching, Faces ja Production. Fashion Unitin malli- ja esiintyjäpankissa on yli 200 eri-ikäistä ja erikokoista ammattimallia ja -esiintyjää, jotka ovat kouluttautuneet My Style by Fashion Unit -valmennusten kautta muodin- ja tyylinammattilaisiksi. My Style -valmennuksissa tuetaan ja autetaan itsensä haastamisessa, sekä oman minäkuvan ja tyylin rakentamisessa. Fashion Unitilla ei ulkonäöllä kilpailla eikä kaikkien tarvitse olla samanlaisia, vaan kaikki ovat kauniita ja erityisiä juuri omana itsenään. Itsensä hyväksyneitä ja oman tyylinsä löytäneitä muoti- ja tyylialanosaajien ammattitaitoa hyödynnetään lukuisissa kuvauksissa sekä tapahtumissa. Muotipäivät tarjoaakin erinomaisen mahdollisuuden tulla ko-kemaan tuota sisäisen ja ulkoisen kauneuden hehkua!

Toimintaa ohjaa vahva arvopohja

Fashion Unitin toiminnan perustana on vahvat arvot, joiden pohjalta yritys toimii. “Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut” on tärkein ajatus, joka ohjaa Fashion Unitin kaikkea toimintaa. Asiakkaiden odotusten ylittäminen on ohjannut yrityksen toimintaa alusta saakka, mikä onkin tehnyt Fashion Unitista ainutlaatuisen muodin- ja tyylinasiantuntijayrityksen.

Fashion Unitin ennakkoluuloton ajatus on muuttaa muotimaailmaa ihmisläheisemmäksi. Fashion Unit tarjoaa pehmeillä arvoilla toteutettuja palveluita vastapainoksi kovana ja pinnallisenakin pidetylle malli- ja muotialalle. Kaikkien yrityksen tarjoamien palveluiden, niin valmennusten kuin tapah-tumatuotantojenkin keskiössä ovat ihmiset, juuri sellaisena kuin ovat. Tulevaisuudessa Fashion Unit nähdään alati kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä. Suunnitelmissa on yrityksen toiminnan laajentaminen sekä kansainvälistyminen.