Kevään suurin muotitapahtuma valtaa jälleen Jyväskylän keskustan – tätä et halua jättää väliin!

Muotipäivät by Fashion Unit juhlii tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan! Juhlavuoden kunniaksi tapahtumakokonaisuus nähdään sekä keväällä että syksyllä yhä suurempana, monipuolisempana ja inspiroivampana! Ole siis mukana kun Muotipäivät by Fashion Unit- tapahtuma elävöittää jälleen Jyväskylän keskustan toukokuussa 15.-16.5.2015 ja elokuussa 28.-29.8.2015!

Muotipäivät on tapahtuma, joka kokoaa muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijat ja ammattilaiset yhteen ja yhdistää muodin ja ihmiset. Teemana tämän vuoden Muotipäivillä nähdään sykähdyttävä Islanti. Veloitukseton, kaksipäiväinen muodin suurtapahtuma tarjoaa muun muassa huikeita tapahtumatarjouksia, muotinäytöksiä, asiantuntijaluentoja sekä teeman mukaista oheisohjelmaa. Lisäksi shoppailijoiden iloksi keskustan ostoskeskusten liikkeet ja kivijalkamyymälät ovat auki yömyöhään asti.

Lisätietoja tapahtumasta ja Muotipäivät – tapahtumavalmisteluja pääset seuraamaan myös Facebookista osallistumalla Muotipäivät 2015 by Fashion Unit, Jyväskylä 15.-16.5.2015 -tapahtumaan sekä seuraamalla Fashion Unitin Facebook-sivua sekä Instragramia @fashionunitmodels ja Twitteriä @Fashion_Unit.

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, shoppailemaan sekä katsomaan upeita muotinäytöksiä ja kuulemaan asiantuntijoiden luentoja!