Kesä lähenee loppuaan, ja katseet kääntyvätkin kohti syksyä. Olemme hihat heiluen työstäneet syksyn muotikatselmusta, jota Muotipäiviksi kutsutaan.

Kuva: Eero Lahti/Fashion Unit.
Asu: Halonen/Jyväskylä
Malli: Minttu P.

Tänä kesänä Muotipäivät näkyvät sosiaalisessa mediassa aiempaa enemmän. Olemmekin iloisia, että Muotipäiviin osallistuvat yritykset ovat lähteneet mukaan sisältöjen luomiseen. Olemme myös innoissamme siitä, että Muotipäivien oma Instagram on nyt julkaistu: @muotipaivat ! Seuraamalla Muotipäivien Instagram-tiliä, pysyt parhaiten ajan tasalla tapahtuman viestinnästä.

Kuva: Eero Lahti/Fashion Unit
Asu: Vaatetusliike Aaron’s
Malli: Jesse S. /Fashion Unit

Kesän viimeistä viikonloppua vauhdittaa Muotipäivien lisäksi ensimmäistä kertaa järjestettävä Wine Garden -tapahtuma. Lounaispuistoon nouseva tapahtuma keskittyy trendikkäisiin viineihin, laadukkaaseen ruokaan sekä valloittavaan jazz-musiikkiin. Vahva suositus jatkaa Muotipäiviltä viettämään iltaa Lounaispuistoon!

http://www.winegarden.fi @winegardenjkl

Tapahtumatäyteisestä viikonlopusta innostuneena pistimme yhdessä Wine Gardenin kanssa arvonnan pystyyn. Jos Kun liput Wine Gardeniin sekä aamiaislahjakortti Versoon houkuttelee, ota seuraavaksi osoitteeksi Instagram ja @fashionunitmodels -tili, jonka uusimmassa julkaisussa pääset osallistumaan!

Nähkäämme 30.-31.8.2019 Jyväskylän keskustassa!

Mukavaa elokuuta toivottaa Fashion Unitin tiimi.