Tervetuloa nauttimaan kaikin aistein vapaa-ajan monipuolisista mahdollisuuksista Vapaalla 2014 -messuille 26.-27.4.2014! Messut tarjoavat laajan katsauksen vapaa-aikaan, The Voice Muotiin, ruokaan, sekä mielenkiintoisten tietoiskujen, upeiden näytösten, sekä innostavien näytteilleasettajien maustamana.

The Voice Trend Show 2014 muotinäytöksen tuottaa Fashion Unit.
– Muotinäytökset molempina messupäivinä klo 11 ja 15:30 The Voice Muoti 2014 -hallissa.

The Voice Muoti 2014 esittäytyy Jyväskylän Paviljongissa Vapaalla -messuilla ensimmäistä kertaa. Vapaalla 2014 -messut on uudistettu konsepti, jossa yhdistyy vapaa-ajan kaikki osa-alueet ja tärkeänä kokonaisuutena mukana on muoti.

”Fashion Unitin tapahtumat ja näytökset ovat erinomainen osoitus siitä, että muoti ei ole vain harvoille ja valituille, vaan kuuluu kaikille!”

– Muoti- ja tyyliguru Leena Sarvi

Vapaalla 2014 -messuilla tullaan esittelemään kevään ja tulevan kesän muotia. Muotimaailman uutuudet ovat muotipuolen kärki, mutta eläviä klassikoita ja designereiden kädenjälkeä ei tietenkään unohdeta.

Muotipuolen ohjelmassa nähdään upeiden näytösten lisäksi asiantuntijoiden luentoja ja trenditietoiskuja. Fashion Unit järjestää muotinäytökset Vapaalla 2014 -messujen muotikokonaisuuteen. Näytöksissä tarjoillaan takit, casual- ja arkimuotia, business- ja juhlamuotia sekä koruja, asusteita ja kenkiä. Näytös on niin lehdistölle kuin kuluttajillekin ja esittelee muotitarjontaa tavarataloista, kivijalkamyymälöistä, brändeiltä ja suunnittelijoilta.

Näytteilleasettajat koostuvat jyväskyläläisistä, keskisuomalaisista ja kansallisista ja maailmanlaajuisista toimijoista.

Messuilla koet kaikkia aisteja sivelevää ja elämyksellistä ohjelmaa, jota ei ole aikaisemmin maakunnassamme nähty!

Vapaalla 2014 messut toteutetaan yhteistyössä Elämystuotanto 40100 Oy:n ja Jyväskylän Messut Oy:n kanssa. The Voicen Muoti 2014 kokoonpanon toteuttaa Elämystuotanto 40100 Oy, yhteistyössä Johanna Soilun, Fashion Unit Oy:n kanssa.