Etsitkö ohjelmaa pikkujouluihin tai yrityksen virkistyspäivään? Fashion Unit tarjoaa laajan kauttauksen palveluita, jokaisen tarpeeseen.

Alla lisätietoa Fashion Unitista.
– Tyyli- ja esiintymispäivät
– Stailaukset
– My Style luennot, koulutukset
– Mallit, PR-mallit, juontajat
– Tapahtumien tuotannot, ohjelmapalvelut

Miten voisimme olla avuksi? Kysy lisää osoitteesta: info@fashionunit.fi.

FASHION UNIT
Fashion Unit on muotitoimisto, joka tuottaa tapahtumia ja valmennuksia sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Olemme ainutlaatuinen tyylin ja muodin edelläkävijä ja tarjoamme unohtumattomia elämyksiä ja yllätyksellisiä hetkiä. Tuotamme korkeatasoisia muotinäytöksiä ja -tapahtumia ympäri Suomen, jotka toteutetaan suurella intohimolla ja vankkumattomalla ammattitaidolla. Mottomme ”Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut – positiivisesti” näkyy kaikessa tekemisessämme!

MY BUSINESS -valmennukset
Fashion Unitin uudistetut valmennukset ovat erilainen tapa kehittää työyhteisöä. Valmennuksessa läpikäytävät asiat ovat suoraan hyödynnettävissä työelämään.
My Business -yritysvalmennuskokonaisuus toimii inspiroivana lähtötilanteiden kartoitusvaiheena, jossa analysoidaan tilanne ja löydetään kehittämisen kohteet. My Business -valmennuksiin tulijoille tarjotaan minäkuvan vahvistamiseen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sisäisiä ja ulkoisia voimavaroja.

Fashion Unitin valmennukset ja stailaukset tarjoavat tietoa tyyliin, muotiin ja hyvinvointiin, jokaiseen elämäntilanteeseen alan ammattilaisten opastuksella. My Style by Fashion Unit -valmennukset ja -stailaukset auttavat jokaista löytämään oman, persoonallisen tyylinsä, korostamaan omia parhaita puoliaan sekä kehittämään itseään ja vahvuuksiaan. Fashion Unitin toiminnan laajentuessa tuomme My Style -valmennukset ja -stailaukset yhä useampaan kaupunkiin.

FU MALLIT, PR-MALLIT, JUONTAJAT
Tilaa Fashion Unitin mallit nopeasti ja helposti tapahtumaasi pr-töihin, kuvauksiin tai muotinäytökseen Fashion Unitin uusilta nettisivuilta!
Valitse Fashion Unitin 300 mallin joukosta sinun tarpeitasi vastaava malli(t).
Saat lisättyä tarvitsemasi mallit ostoskoriin, josta voit tilata heidät käyttöösi.
Käy tutustumassa mallipankkiin tästä!