Mikä sai sinut hakemaan My Style -valmennukseen?
– Huomasin, että olen satsannut itseeni liian vähän. Elämä on ainutkertainen ja ihmisten pitää muistaa panostaa itseensä. Minun ajatusmaailmani muuttui sairauden takia. Halusin myös lisää itsevarmuutta, esiintymiskokemusta ja iloa elämääni. Valmennuksen kautta sainkin näitä kaikkia! Näin Fashion Unitin esitteen ja tutustuin yrityksen nettisivuihin. Sitä kautta menin Fashion Unitille haastatteluun ja prosessi lähti käyntiin.

Kuinka kuvailisit lyhyesti valmennuksen sisältöä?
– Valmennuksen sisältö on koottu hyvin – se sisältää monta eri kokonaisuutta ja kaikkiin osa-alueisiin keskitytään hyvin. Kokonaisuus sisälsi myös henkistä valmennusta, mikä oli erittäin hyvä jakso! Valmennuksessa keskityimme oikeasti siihen, että tilanteista selviydytään ja siihen mitä teimme. Kaikilla oli halu tehdä asiat mahdollisimmat hyvin. Mielestäni kaikki osa-alueet oli huomioitu hyvin!

– Valmennuksen myötä olen alkanut katsoa asioita eri kantilta. Sisäistin valmennuksessa, että kauneus meissä jokaisessa lähtee sisältä ja kun sen saa puhkeamaan, voi luoda iloa ympärille ja tartuttaa sen muihin ihmisiin.

Millaista yhteistyö oli Fashion Unitin ja sinun välillä?
– Yhteistyö oli todella hyvää ja tiivistä – se myös jatkuu edelleen! Innostuin mallin töistä ja löysin kipinän esiintymiseen. On jännä huomata, että vaikka kuinka väsyneenä lähti valmennukseen töiden jälkeen, niin aina sieltä tuli pirteänä takaisin! Monesti emme edes malttaneet lopettaa tunteja ajoissa.

Mitä valmennuksesta jäi päällimäisenä mieleen ja mikä oli sen suurin hyöty?
– Henkilökohtaisesti valmennuksesta jäi päällimmäisenä mieleen oman itsensä voittaminen ja heittäytyminen uusiin haasteisiin. Mieleen painui myös hyvä yhteishenki kaikkien kanssa ja se, että itsensä kehittäminen ei ole koskaan liian myöhäistä ja omat unelmat elämässä pitää toteuttaa kun se on vielä mahdollista. Kaiken kaikkiaan kokemus oli mahtava – en harmittele mukaan lähtemistä!

Kenelle suosittelisit valmennusta?
– Suosittelen valmennusta kaikille, jotka haluavat kehittää itseään eri osa-alueilla! Lisäksi kaupan päälle saa vielä hyvän mielen!

Kiitos Sirpalle vastauksista! Tutustu valmennuksen sisältöön osoitteessa www.fashionunit.fi