Events

“Yhteistyö Fashion Unitin kanssa mahdollistaa onnistuneet muotinäytökset ja positiivisen näkyvyyden kauppakeskuksille. Verkostoitumisen ja onnistuneet yhteistyön kautta saadaan lisää tyytyväisiä asiakkaita. Vuosien kokemus ja asiakkaiden kuunteleminen ovat tehneet Fashion Unitista ammattitaitoisen ja ajan hermoilla olevan yrityksen.”

Tiedustele lisää Fashion Unitin muotinäytöksistä ja tapahtumista info@fashionunit.fi

FU PRODUCTION

FU Production -tapahtumat järjestetään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. FU Production -tapahtumat voivat sisältää esimerkiksi tyyliin ja hyvinvointiin liittyviä osallistavia luentoja, stailausnäytöksen, livemusiikkia tai korkokenkävalmennusta. Fashion Unitin produktiot ovat elämyksellisiä ja näyttäviä, laadukkaasti ja yksilöllisesti toteutettuja kokonaisuuksia. Toteutuksessa huomioidaan aina asiakkaan visuaalinen ilme, tarpeet ja toiveet.

FU Production -tapahtumia toteutetaan yhteistyössä muun muassa kauppakeskusten, tavaratalojen, putiikkien ja kivijalkamyymälöiden sekä autotalojen kanssa. Lisäksi Fashion Unit tuo oman sisältönsä erilaisille messutapahtumille.

Olemme avoimia ja valmiita uusille ideoille. Toteutamme upeat produktiot yhdessä ja sydämellä!

Tiedustelut: info@fashionunit.fi

MY STYLE-ASIAKASTILAISUUDET

Fashion Unit toteuttaa erilaisia produktioita asiakkaan tiloissa, kauppakeskuksissa tai osana jo olemassa olevia tapahtumia ympäri Suomen. FU Production tarjoaa kokonaisuuksia ja elämyksiä tyyliin, itsensä kehittämiseen sekä sisäiseen ja ulkoiseen kauneuteen. Ne voivat sisältää esimerkiksi live-musiikkia, muotinäytöksiä, tanssia tai korkokenkävalmennusta. Fashion Unitilta voi tilata myös tilaisuuteen sopivat juontajat ja pr-henkilöt.

My Style Fashion Show

My Style Fashion Show tarjoaa trendejä esittelevän muotinäytöksen lisäksi mahdollisuuden kauneuden asiantuntijoiden luentoihin, My Style Muuttumisleikkiin sekä yhteistyöyritysten tuotteiden esittelyyn. Sisällöt räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Tiedustelut: info@fashionunit.fi