Tanskalainen hyggeily on noussut kansainväliseksi ilmiöksi. Se on tunnelmaa, mukavuutta, läsnäoloa, nautiskelua ja harmoniaa – kaikkea mikä tuo hyvän olon. Hygge 2017 on aivan uudenlainen lifestyletapahtuma, jossa irtaudutaan arjesta ja keskitytään omaan hyvinvointiin sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tapahtuman järjestää Jyväskylän Messut Oy yhdessä Fashion Unitin sekä Sauna from Finlandin kanssa 29.9.-1.10.2017 Jyväskylän Paviljongissa.

Hygge 2017 -lifestyletapahtumassa kävijä sukeltaa kokemaan ja nauttimaan kaikesta, mikä elämässä on ihanaa: hyvä ruoka ja juoma, hyvinvointi, kotoilu, liikunta ja muoti. Tapahtumassa on laaja kattaus ruokaa ja juomaa, muotia, kauneutta, liikuntaa ja saunaelämyksiä. Luvassa on interaktiivisten kokemusten täytteinen viikonloppu rennossa ympäristössä.

Tapahtumassa esitellään kauden viimeisimpiä uutuuksia ruoan, juoman, muodin ja kodinsisustuksen saralta. Esille nostetaan myös suomalaisia muodin tekijöitä. Lisäksi nauttimaan päästään Suomen Suurimmasta Catwalkista, jolla esitellään syksyn ja tulevan talven muotitrendejä. Saunominen on taas hyggeilyä parhaimmillaan.

Lisää tietoa tapahtumasta löydät osoitteesta www.hygge2017.fi.