Syksyiset tervehdykset!

Muutama viikko sitten Jyväskylässä ihailtiin Valon kaupungin upeita taideteoksia. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Fashion Unit osallistui tapahtumaan yhdessä Jyväskylän Sydämessä -konseptin kanssa. Tuotimme sidostapahtuman Valotunnit, joka toi kolmeen keskustan kahvilaan erilaista ohjelmaa. Iloksemme kerromme, että Valotunnit saavat jatkoa ensi vuonna!

Kirkastamo alkaa 24.10.

Elämässä joutuu kohtaamaan erilaisia taitekohtia. Osa niistä on myös ikäviä, jolloin tulee pakottava tarve löytää elämälle uusi suunta. Osa taas voi olla riittämättömyyttä, kun omat haaveet ja unelmat tuntuvat kaukaisilta, eikä koe olevansa menemässä niitä kohti.

Kirkastamo on Fashion Unitin ja MCID:in valmennus, joka auttaa laajentamaan ja jäsentämään omaa ajattelua sekä tekemään parempia valintoja tulevaisuutta ajatellen. Kirkastamossa löydät omat vahvuudet uudelleen, joka auttaa näkemään tulevaisuuden mahdollisuuksia kirkkaammin. Lisäksi valmennuksesta saatavat avut auttavat vahvistavaam sisäistä minäkuvaa sekä sen näyttäytymistä ulospäin.

Kirkastamoon kuuluu kolme osaa: sisäinen identiteetti, osaamisen identiteetti sekä ulkoinen identiteetti. Osa 1: Sisäinen identiteetti alkaa 24.10.2019 klo 17.00. Hinta 298€ (sis.alv).

Lisätietoa Kirkastamosta saat seuraamalla Instagramissa @fashionunitmodels, sekä kysymällä sähköpostilla info@fashionunit.fi tai petri.paakkari@mcid.fi. Ilmoittaudu nyt mukaan ja uusitaan sun unelmia!