My Style by Fashion Unit -valmennustarjonta

Valmennuskokonaisuudet toteutetaan yhteistyössä eri alan ammattilaisten kanssa. My Style by Fashion Unit -valmennusten valikoimasta löydät mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Valmennukset ja stailaukset tarjoavat tietoa tyyliin, muotiin ja hyvinvointiin sekä eri elämäntilanteisiin.

"Yhteishenki My Style -valmennuksissa on loistava! Valmennettavien onnistumisen ja oppimisen ilo on käsinkosketeltavaa ja kaikki kannustavat toisiaan. Vaikka My Style -valmennukset antavat oppia malliksi aikoville, eivät toimi pelkästään mallikurssina. Valmennukset ovat kaikille, jotka haluavat kehittyä työssään tai ihmisenä sekä löytää uusia ulottuvuuksia itsestään."
"Ennen Fashion Unitia en tiennyt oikeastaan mitään mallina toimimisesta. Mallikoulutukseen lähdin haastamaan itseäni ja opin nauttimaan olostani kameran edessä ja tuomaan oman asenteeni catwalkille ja kuvauksiin."

Tyyliä yrityksille

Kaipaako yrityksesi kiillotusta?
Tarjoamme esiintymisvarmuutta työ- ja arkielämän tilanteisiin. Haluatko olla sulava sekä kameran edessä, että lavalla ja luentosalissa? Tässä upeassa valmennuksessa on tilaa kaikenlaisille persoonille. Aluksi kartoitamme jokaisen henkilökohtaiset lähtökohdat, sillä kehittyminen tapahtuu yksilöllisten valmiuksien puitteissa. Valmennuksessa käsiteltävät asiat ovat suoraan hyödynnettävissä työelämässä. 

Valmennuksemme on yhdistettävissä työhyvinvointipäiviin.

Jokainen valmennuskokonaisuus räätälöidään juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin. Kehitytään yhdessä! 

Valmennukset yrityksille

Stailaukset

My Style by Fashion Unit -stailaus on suunnattu jokaiselle miehelle ja naiselle, joka haluaa kehittää tyyliään, oppia korostamaan parhaita puoliaan ja löytää uusia vinkkejä pukeutumiseen. 

Jokaisen valmennettavan kanssa tehdään aina alkukartoitus, jonka pohjalta stailauskokonaisuus räätälöidään henkilökohtaisesti. Stailauksia on mahdollista tehdä myös esimerkiksi kaveriporukalla ja nauttia samalla yhdessäolosta. Voit myös ottaa hetken omaa aikaa tyylin ja muodin parissa.

Stailauskokonaisuuksia toteutetaan yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden elämänmuutokseen sekä avaimet sisäisen ja ulkoisen kauneuden löytämiseen.

Lue lisää


My Style Mallivalmennus

My Style Mallivalmennus antaa perustiedot ja -taidot mallin töistä kiinnostuneille yli 14-vuotiaille naisille ja miehille. Valmennuksen myötä saa valmiudet toimia näytös-, valokuva- ja pr-mallina. Pituusvaatimuksia ei varsinaisesti ole.

My Style Mallivalmennuksessa opit alan yhteiset pelisäännöt, poseeraukset, oikeaoppiset kävelytyylit, sekä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja. Valmennus onkin paras ja nopein tapa edetä malliksi.

Valmentajina toimivat kauneuden, muodin, terveyden ja esiintymisen asiantuntijat. Saat vinkkejä kokonaisvaltaiseen oman tyylin päivitykseen sekä apua pukeutumiseen ja terveelliseen ruokavalioon.

My Style Mallivalmennukset

 

 


Ilmoittaudu valmennukseen